illustraties & kinderboeken

illustraties & kinderboeken · 18. maart 2022
Welkom op het eiland! Het muzikale eiland-avontuur is af! Nu te bestellen via boekengilde.nl, bol.com en de bestelpagina op deze site. De prijs is €18,- plus verzendkosten. Ga je mee op avontuur? Bekijk, beluister en beleef het verhaal van Fred de vuurtorenwachter.
illustraties & kinderboeken · 12. maart 2022
Op 12 maart 2022 was het dan eindelijk zover. In Deventer kregen we 300 exemplaren van ons muzikale eiland-boek overhandigd. We zijn erg blij en trots! Onze dank gaat uit naar het Boekengilde, in het bijzonder Freddie Drijsen, voor de goede begeleiding! De verkoop kan beginnen!
illustraties & kinderboeken · 01. maart 2021
Binnenkort verschijnt er een nieuw prentenboek voor jonge kinderen, over Sofie en haar huisje... Voor dit boek werk ik samen met schrijfster Femmelien de Boer. Binnenkort meer, hier alvast een klein voorproefje!
illustraties & kinderboeken · 01. oktober 2020
Ik mocht de illustraties maken bij de reader ´Gronings leren lezen en spreken in het voortgezet onderwijs´ door Olaf Vos, streektaalconsulent en coördinator van het centrum Groninger Taal en Cultuur (CGTC). Zie ook https://www.rtvnoord.nl/media/758462/Olaf-Vos-brengt-kinderen-de-Groningse-taal-bij
illustraties & kinderboeken · 01. september 2020
Een leuk samenwerkingsproject met kinderboekenschrijver Chris Vegter. Hij vroeg me om de illustraties te maken bij een serie van drie delen over Ubie, een uniek robotje. Speciaal geschreven voor kinderen die lezen lastig vinden. De deeltjes liggen nu in de winkel! Kijk ook op www.chrisvegter.nl
illustraties & kinderboeken · 01. augustus 2020
Een leuke opdracht voor het Waterschap 'Hunze en Aa's': het maken van twee infographics - een voor boeren en een voor het bredere publiek - om op een duidelijke en snelle manier inzichtelijk te maken waarom bloemrijke akkerranden zo belangrijk zijn voor het landschap en de bewoners (mens én dier) in dit gebied.